Kabeljauw met serranoham en salie uit de oven

 

Het staat zo op tafel…snel, lekker en gezond
Kabeljauw met serranoham en verse salie.

Verwarm de oven op 180 graden.
Bak de plakjes ham in 9 minuten krokant op een ovenrooster en laat ze afkoelen op keukenpapier.
Breng de kabeljauw op smaak met peper.
Zout is niet nodig omdat de ham al zout is.
Smeer de bodem van de ovenschaal, de kabeljauw én de salie in met olijfolie.
Gaar de vis in 12 tot 15 minuten in de oven.
Serveer de vis met de ham erop.
Een lekkere salade, boontjes, aardappeltjes,
of wat je ook maar wilt kun je erbij geven.
kabeljauw-seranohamAan tafel!!

Ik geef ook kookworkshops. Gezellig met je vriendinnen leren hoe je snel en voedzaam kunt koken.
Kijk op de site: www.overetenenzo.nl

 

 

Ga voor meer gezonde recepten naar de blog van Over Eten & Zo