havermout met peer uit de oven

Havermoutontbijt met peer uit de oven

Vanochtend wilde ik een havermoutontbijt maken, waar ik de ochtend mee aankon. Meestal maak ik mijn favoriete havermout-peer-crumble uit de oven, die heb ik al eerder op facebook gedeeld. Nu wilde ik iets anders en heb even op internet gezocht. Ik kwam terecht bij het recept van Mariëtte van Zoetrecepten. Met een lekkere peer op de fruitschaal moest dat zeker gaan lukken. Je kunt het ook al de avond van te voren klaarmaken of even laten staan voordat het de oven in gaat. Heb je geen cacaonibs in huis, dan kun je ook pure chocolade met 72% cacao in kleine stukjes gebruiken.

Wat heb je nodig:peren havermoutje uit de oven

35 gram havermoutvlokken
175 ml (amandel)melk
1 tl kaneel
1 eetl cacaonibs
1 tl ahornsiroop
1 lekkere peer

 

Verwarm de oven voor op 175 graden.
Meng alles door elkaar in een ovenschaaltje en laat het even staan
30 Minuten in de oven en klaar!!
De aankomende uren kun jij ertegenaan zonder hongergevoel

 

Ga voor meer gezonde recepten naar de blog van Over Eten & Zo