Mijn werkwijze

Makkelijk afvallen zonder dieet

Ik kom bij jou thuis voor een kennismakingsgesprek. Lekker in je eigen omgeving. Voor het makkelijk afvallen zonder dieet gaan we kijken wat ik voor je kan betekenen aan de hand van jouw hulpvraag en je verwachtingen, je eet-geschiedenis, je gebruikelijke voeding, je voedingsgewoontes en je leefstijl. Er vindt een meting en berekening plaats van je lengte, gewicht, middelomtrek, lichaamsvetpercentage, visceraal vetpercentage, spiermassa, basaal metabolisme en je BMI. Wat dat allemaal is leg ik je dan uit.

We zullen realistische doelen moeten stellen waar we allebei achter staan zodat je het goed vol kunt houden en het nieuwe patroon een gewoonte kan gaan worden. Je krijgt van mij een dagboekje waarin je bij moet houden wat, wanneer en hoe je eet en beweegt. Aan de hand daarvan en de andere gegevens die ik tijdens de intake krijg kan ik een analyse maken en daar een persoonlijk advies op geven.

Ik zal je tips en trucs geven. Want je kunt echt een gezond en voedzame maaltijd maken in dezelfde tijd als die het je kost om een “pakjes maaltijd” op tafel te zetten. En een tussendoortje kan ook gezond en makkelijk zijn. Hoe om te gaan met moeilijke momenten zoals feestjes en feestdagen en tijdens de vakantie. Je zult inzichten krijgen in je eetpatroon en “honger” hoef je echt niet te hebben.

Om voor het makkelijk afvallen zonder dieet een haalbaar en blijvend resultaat te krijgen zul je er van uit moeten gaan dat 0,5-1 kilo afvallen per week realistisch is. Sneller afvallen is niet blijvend en dan is alle moeite voor niets geweest. We maken in overleg een passend pakket voor je. Ik zal je helpen, maar jij moet het zelf doen, en dan is het wel zo fijn dat het op maat gemaakt is voor jou.

Je krijgt er energie voor terug en zit weer lekker in je vel.

Kijk voor de kosten bij de pagina tarieven

 

 

Email: info@overetenenzo.nl

Telnr. 0629050033

BGNnr. 4491